dimarts, 20 de maig del 2008

La Catalunya "nació" depèn d'un infart...

"És grotesc que Catalunya sigui o no una nació en funció dels infarts que vagin tenint els magistrats del tribunal Constitucional".

Aquesta és la frase que el director de l'AVUI, en Xavier Bosch, destaca en el seu article editorial d'avui. I és del tot recomanable llegir-lo (vegeu aquí) per comprendre l'abast de la incongruència que tot plegat té aquesta situació on la resolució favorable sobre la constitucionalitat o no del nostre Estatut pot dependre d'un infart, d'una mort d'un magistrat, o de qui serà el proper a qui li agafi una taquicàrdia..., i al pas que anem potser fins i tot aviat pot arribar a dependre de si plou poc o plou massa !!

Francament, no ho trobo seriós, o més ben dit, ho trobo escandalós i molt poc responsable per part dels polítics, dels jutges i dels magistrats,... però a quin joc s'està jugant?
I com també diu en Xavier Bosch, és fins i tot una falta de respecte envers Catalunya.
Situacions com aquestes ens fan venir a la memòria, als que ja tenim una certa edat, allò que va dir fa temps un polític andalús "la justícia és un cachondeo".

Doncs, potser tenia raó, i veient la situació actual..., sí, molta raó.


1 comentari:

Maurici ha dit...

Hem entrat dins la "Era del Cachondeo" no diguis barracons digues estructures, no diguis transvassament digues punxada, no diguis crisis digues desacceleració, no diguis 2'7% digues un 3'2% i quan guanyis les eleccions reconeix el 2'7 (Solbes i el percentatge d'economía). Ara, la més gran és aquesta " Si guanya Zapatero guanya Catalunya" i és que som una Catalunya optimista.
Una abraçada

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin