diumenge, 28 de juny del 2009

Primera trobada de l'Ateneuesfera








Ahir vaig poder assistir, junt amb la Marta, a la nostra primera trobada de blocaires de l'Ateneuesfera.

Vam descobrir aquestes trobades a través d'un petit reportatge que van fer a BTV, ja fa uns mesos, i després d'entrar en contacte amb el responsable i "alma mater" de les trobades, en Guillem Carbonell, ens va invitar amablement a participar en aquesta darrera.

Val a dir que la experiència ha estat molt i molt interessant, i a més ha tingut l'alicient de poder posar rostre a alguns dels blocs del nostre entorn, alguns dels quals ja visitàvem habitualment. La majoria eren gent força jove d'àmbits diversos, i nosaltres dos èrem els més grans d'edat, encara que no d'esperit...!!!

Com que en Guillem Carbonell s'ha afanayat a fer una crònica exhaustiva de la trobada, penso que el millor és posar-vos l'enllaç a la seva web on descriu amb tot detall com va anar, quins temes es van tocar, i quins vam ser els blocaires assistents.

Vegeu l'entrada de la seva web, de data 27 de juny 2009, amb el títol següent: Mèdia / Reflexions de la 7a Ateneuesfera...

Esperem poder tornar-nos a trobar a la tardor per seguir intercanviant experiències.

* * *

1 comentari:

Vida quotidiana ha dit...

Salvador,

Un plaer haver conegut els vostres dos blocs, que a més són de la categoria dels "interessant", és a dir, aquells qui aporten contingut original.

Ens llegim!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin