diumenge, 19 de juliol del 2009

Pirineu esplèndid...

En la nostra escapada anual al Pirineu, avui hem pogut gaudir d'un d'aquells dies excepcionals com n'hi ha pocs.

Des de Benasc on residim, ens hem enfilat cap a Cerler i fins al telecadira dels Amprius, el qual en una remuntada plàcida i fresqueta ens ha deixat a dalt de tot, al peu del pic de Cerler (ara Sarllé, 2409 m.).

El dia era molt clar, feia un cel blau intens i un airet fresquet deliciós. Des d'aquest mirador del Parc natural Posets-Maladeta, hem pogut gaudir de la gran panoràmica que s'oferia davant nostre. L'Aneto i la Maladeta, el Perdiguero, els Posets, i la resta de cims a l'esquerra dels Posets, fins arribar al coll que dona pas a la vall de Gistain, i finalment la silueta inconfusible del Cotiella.

Com si fos una pel·lícula ens hem sadollat de paisatge, de sol, i de bona temperatura. Quina delícia en ple juliol poder sentir-te confortablement amb un forro polar al damunt... Només pensar a tornar a Barcelona, fa suar.

Un altre element afegit a l'agradable experiència d'avui ha estat el tema natura i floració. Els prats estan tan plens de tota mena de flors que gairebé maregen. Lliris, cardots, myosotis, primaveres, clavellines, etc. etc. Un esclat increible de vegetació i verdor. Un veritable regal per la vista i els sentits.
* * *
En tornar a casa i llegir una mica la premsa d'avui, tot el gaudi del matí s'ha fos una mica llegint l'article d'en Vicenç Sanchis que avui publica a l'AVUI, "Encara ens alimenten molles" (vegeu aquí). I que d'alguna manera posa els punts sobre les iis de tot el que respresenta aquesta conya del nou finançament, i de tot el que encara ens espera, malgrat l'exagerada propaganda que ara s'està fent. Estic totalment d'acord, perquè sóc dels que penso com ell, i que té més raó que un sant.

* * *

1 comentari:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Res, ara a fruir del Pirineu i no encaparrar-se, que, a més, ja vindrà el setembre amb la retallada de l'estatutet prèviament "cepillado" pel senyor Guerra.
Gaudiu força!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin