diumenge, 27 de setembre del 2009

A voltes amb la Grip Nova...


Tal com diu el meu amic Xiruquero:

Hi ha moltes ocasions en que determinats posts i articles val la pena llegir-los, de manera que es posa un enllaç en el text i endavant. Però hi ha d'altres ocasions, menys freqüents, que la importància del text a recomanar exigeix la màxima publicitat, de manera que cal posar-lo en portada, fer-ne un post, per a donar, en la mida del possible, la màxima publicitat.

I un cop llegit el post al que ell em remetia, he cregut també oportú i necessari posar aquest enllaç a un article de na Teresa Forcades i Vila, metgessa, doctora en salut pública (vegeu aquí).

Jo no sóc metge ni expert en vacunes però penso que és interessant que el màxim de gent conegui aquest text i pugui estudiar, reflexionar, investigar i dir-hi la seva. Perquè està arribant a un extrem això de la grip nova que dóna la sensació que tots acabarem sent uns hipocondríacs de nassos, o que aquest hivern hi haurà una pandèmia que acabarà amb la superpoblació del planeta.

Au, doncs, a estudiar i a investigar... que com més clares tinguem les coses, millor per tothom.
I així evitarem que ningú ens vulgui aixecar la camisa.

2 comentaris:

kweilan ha dit...

Tot plegat és molt inquietant.

Anònim ha dit...

Jo penso que s'estan aprofitant de tots nosaltres. I com que no tenim prou amb la crisis millor espantar a la gent amb més pors.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin