diumenge, 13 de desembre del 2009

De Turquia a TUNÍSIA, és un no parar...

Si fa dies que aquest blog estava mut, té una explicació... Tornava a estar de viatge.
Aquest cop hem estat una setmana a Tunísia.

Encara no he pogut acabar del tot la crònica del darrer viatge a Turquia, que ho aniré fent, certament, però s'ha precipitat aquesta oportunitat de conèixer un altre país del Magreb, i no vam dubtar a aprofitar-la.

Com totes les noves descobertes ha estat molt interessant conèixer aquest país musulmà que segurament és dels més oberts i occidentalitzats, si més no en quant a drets de les dones, però tot això ja ho anirem comentant

Com és habitual en mi, faré una crònica del viatge i parlaré de totes les vivències, les coneixences i les aventures que hem pogut viure durant aquests darrers dies. Ahir mateix al vespre arribàvem de Tunisia.

Tunísia és un país relativament petit en extensió, i és un país àrab amb el que també compartim les costes del mare nostrum, el mediterrani. Però al mateix temps és un país que posseix elements que el caracteritzen com tenir una gran part de desert, el Gran Erg Oriental, on comença l'enorme desert del Sahara, l'illa de Gerba força interessant, té també immensos oasis de palmeres, i té un gran llac salat, el Chot el Jerid, que impressiona per les seves dimensions.

Tot aixo ens ha permès veure paisatges diferents, sentir la presència del desert, viure experiències troglodítiques, pujar dalt d'un dromedari passejant per les dunes del desert, cavalcar damunt uns 4 x 4 que es llencen per pendents temeràries, i fins i tot volar en un ultralleuger per damunt de les dunes...


A partir d'avui, doncs, reemprenc l'activitat blocaire que havia deixat en suspens.

* * *

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin