dijous, 29 de juliol del 2010

Les senyories del TC ara estaran més distretes...

Ses magnífiques i exquisides senyories poden estar ben tranquiles i contentes, perquè a partir d'ara estaran més distretes ja que tindran el doble de corrides per anar a fumar puros a la Maestranza i contemplar com torturen els pobres animals.

Com que tindran tanta feina a veure mes corrides, potser fins i tot se'ls allargarà encara més la feina i en lloc de trigar 4 anys a dictar una sentència, ara en poden trigar vuit.

Estaria bé, però, que tant ells -pobrets, sempre tant ocupats- com tots els defensors de la anomenada "fiesta" taurina, tinguessin uns minuts per escoltar el professor i científic Jordi Wagensberg, com demostrava en la comissió parlamentària, el dolor que poden arribar a patir els pobres animals durant tot el salvatge procès de la corrida...

El científic Wagensberg, va mostrar tot l'arsenal necesari per matar el toro, i els efectes dolorosos que tenen sobre l'animal els instruments de la tortura: la divisa, la pulla, la banderilla, el estoque i la puntilla final per clavar-li en el bulb raquídeo i acabar així definitivament amb l'animal. 
Sencillament una autèntica salvatjada...

Si us plau senyors, facin l'esforç d'escoltar amb atenció l'argumentació del professor Wagensberg, de la qual vull destacar dues frases:

1) No és admisible un espectacle que es basi o que requereixi el sofriment d'un ésser viu, i en particular les corrides de toros

2) La idea d'abolir espectacles que requereixin el sufriment d'un animal, està en alguna cosa que existeix, com és el nostre progrés moral. 

Veieu i escolteu el parlament de Jorge Wagensenberg:



* * *















Potser calen més imatges com aquestes per seguir justificant que això és un art...?










* * *

P.D. i per cert, el mister Rajoy i sus 'mariachis', potser que abans de bordar i amenaçar amb iniciatives antidemocràtiques, parlin amb el seu company i diputat del PP de Canaries, que ha felicitat el Parlament català per la supressió de les corrides. Doncs, pel que sembla, no tenen ni memòria i no s'enrecorden que va ser aquest diputat el promotor de l'abolició de la fiesta en aquelles illes... Olé Torero...!!

1 comentari:

Met ha dit...

Malauradament aquesta gent pensa que per ser jutge ja s'està en possessió de la veritat.

La raó i els arguments piquen en ferro fred amb aquesta gent!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin