diumenge, 23 de setembre del 2012

Madrid engega la maquinària contra Catalunya...

L'edició d'avui, 23/09, del diari ARA, posa al descobert totes les maniobres polítiques que des de la caverna mediàtica i política madrilenya s'estan posant en marxa...

Un govern espanyol (teòricament democràtic) mobilitza els fronts polític, econòmic, mediàtic i diplomàtic contra la voluntat de llibertat de tot un poble... 

Vergonya senyors...!!!. 

Sempre havien cregut que les manifestacions d'independència i llibertat del poble català eren un bluf, una febrada de quatre eixelebrats, però quan han constatat que això va de debò, els ha agafat amb el pixats al ventre, i han quedat ben descol·locats... I ara, de mala manera, de la forma més barroera possible, més visceral possible, i més antidemocràtica possible, volen posar totes les traves inimaginables per impedir-ho. 
Surt a la llum l'esperit més neo-feixista que alguns encara porten a dins després de més de 40 anys de la seva teòrica conversió a la democràcia... Ara es demostra quina és la seva democràcia, la de la intolerància més brutal i més rancia. 

L'espanyolisme està crispat i està descol·locat per la fermesa que ha demostrat el poble de Catalunya i el president Mas al seu davant, i la ferma voluntat de l'ANC. I en lloc de plantejar un diàleg obert i constructiu, l'únic que saben fer és llençar amenaces i mentides sobre el que pot representar la independència de Catalunya, i tots els mals que ens esperen.

L'Aznar, bramant des de Mèxic: ningú no trencarà España !!, (quin mania i obsessió amb la trencadissa); el Bono: vol impedir la independència a les bones... i si no què? ho faran a les males?... (Europa i el món estan expectants sobre quina reacció primària són capaços de fer en aquest estat (suposadament democràtic) que està en la corda fluixa internacional...); Garcia Margallo, dient que Espanya vetarà una Catalunya independent a Europa... però home, ja ens ho imaginàvem... si encara han d'acceptar la soberania de Kosovo... però, que no sap, senyor, que hi ha tractats i normativa europea que van en contra seu?, que no sap que ja som ciutadans europeus i per tant tenim drets adquirits dintre la CE.? Que no sap, com deia en R.Romeva, que l'encaix de Catalunya a Europa és una qüestió de enginyeria jurídica que es pot resoldre en unes poques hores?. Tot son ganes d'espantar i de marejar a base de dir mentides i falsedats... Fins i tot ara antics dirigents socialistes ressusciten el vell cadàver del federalisme... també fan tard. Altres amenacen amb que els lleons tenen molta fam i poden atacar de nou... i altres frases tan tronades i cavernícoles que fa mandra de reproduir de tant sentides i tan velles i tan plenes de caspa "cuartelera" com són...

No s'atreveixen ni a insinuar que allò que els dol és que se'ls escapi la gallina dels ous d'or i que es quedin sense la possibilitat de xuclar la mamella que els ha estat alimentant tots aquests darrers anys... 16 mil milions d'euros cada any que surten de Catalunya i se'ls queden per subsidiar les autonomies que viuen de renda i que encara bramen contra la Catalunya insolidària.

Ara tots són ais i uis, i invocacions a la responsabilitat i a no provocar més crisis. Quan són ells els qui l'han provocada i han intentat ofegar el nostre país fins a límits intolerables. Després del cop de porta de Rajoy, ara li tremolen les cames i ara vol dialogar...  "Game is over".

Als empresaris espanyols també ara els comencen a tremolar les cames i diuen que s'ha de negociar. No ho podien haver dit abans?


I Catalunya, per fi, s'ha atipat de ser menyspreada i menys tinguda i maltractada, amb la seva llengua sempre perseguida, amb la seva economia sempre retallada, etc. etc., i finalment la majoria del poble ha dit que ja en té els c... ben plens i que s'ha acabat el bròquil...!!!  Adéu España, o ARA o mai...!!!

Això és un tren d'alta velocitat que ara passa davant nostre, una gran oportunitat, o pugem tots o se'ns escapa per sempre.
* * *

4 comentaris:

Daniel Vidal ha dit...

Hola...
Si no és ara... com és que no pot ser més endavant? Per què "o mai"?

Salvador ha dit...

Daniel, perque penso que ara es donen les condicions òptimes de feblesa de l'estat espanyol, i a més està en el punt de mira de tota Europa i part de l'estranger. Qualsevol dificultat que ara es presenti en el procediment, qualsevol bloqueig que ens vulguin imposar a nivell legal, serà compartit i discutit a nivell internacional... I això crec que juga a favor nostre. Segueixo pensant que ara és una ocasió propícia i única

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Això només és el començament. Caldrà fermesa, sens dubte, i també calma.
Ah, i no me'n refio gaire del que en dius "nivell internacional".

Pakiba ha dit...

Tenin que tirar endavant el que ja sa comensat.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin