dimecres, 21 de novembre del 2012

Les "perles" de la campanya... (06)



1ª perla: La delegada del govern a Catalunya, sra. Llanos de Luna, ha descarrilat... 


La pobra es veu que no viatja gaire amb RENFE i li ha fet il·lusió jugar una mica a trenets...
Ha promogut un expedient judicial totalment absurd sense cap fonament i sense cap informació, ja que imputa unes despeses als ajuntaments que no van existir.  Esperem que ella hagi de pagar les costes del judici de la seva butxaca.

Per què, hauria fet el mateix si els trens s'haguessin llogat per anar a rebre la Roja ?, o per anar a rebre el Papa ?, o per qualsevol altre carallotada.... Ai, en quin país vivim, i quina mediocritat de polítics que tenim...!!!
Estem ben apanyats... si no fugim aviat, ens ensorrarem tots junts... Cames, ajudeu-me !!!

* *


2ª perla:

El magnífic i mig "extraterrestre" ministre d'Hisenda, Montoro, amb la seva conyeta habitual, la seva ironia menyspreativa i superba, diu que qui ha de comparèixer és qui té els comptes a Suïssa...

Que no veus, carallot, que estàs agafant les injúries i les mentides sense fonament del Mundo, que ja el jutge ha dit que no té cap constància, i els estàs donant categoria de veritat..., per distorsionar la realitat i amb la única i obcecada voluntat de fer mal... ?

Però quin criteri tant curt i tant mesquí es pot arribar a tenir per fer afirmacions d'aquest calibre.
Ministre Montoro, escolti, plegui de seguida, per favor, és urgent... La seva soberbia i xuleria són inaguantables...!!!

A més, cada cop que obra la boca per sentenciar alguna ximpleria, el prestigi del seu país es va ensorrant uns pams més... Estan fent mèrits per arribar a situar-se a la cua dels països amb el dèficit democràtic més flagrant...!!

Mentrestant cada dia van donant més i més arguments als Catalans per optar decididament pel camí de la secessió i la llibertat... Tant és així que ja tenim els passaports a punt...

* * *

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin