dissabte, 23 de maig del 2015

Jornada de REFLEXIÓ... Voleu dir que cal?...



Si avui es tracta de reflexionar... ves quina tonteria !!... aviat ho tindrem resolt...

Es tracta de veure, adonar-se, i interioritzar ben profundament, que en la situació actual, en "l'status quo" actual, no podem continuar ni un dia més... 

Continuar com fins ara, amb tots els problemes que tenim a sobre, amb la penúria, amb l'expoli, amb els atacs a la nostra llengua, a les nostres escoles i institucions, a les nostres banderes, a la nostra economia, a la nostra cultura, etc. etc. 

Es per dir PROU, PROU i PROU... No volem ni podem seguir així ni un minut més.

Votem, doncs, aquells partits que clarament lluiten per la independència de Catalunya, no ens deixem entabanar amb els cants de sirenes i sirenos sorgits del no res, amb gent que encara proposen possibles enteniments i ponts de diàleg amb els qui ens estan ofegant i oprimint com "l'estat español", i que volen fer veure que encara tot es pot redreçar... 
S'han creuat i vulnerat totes les línies vermelles, i els catalans estem ja farts de tanta incompetència i de tanta mala baba i de tant joc brut per part de l'estat...

Ahir mateix ho deia el M.H. President Mas: "Aquest estat que després ens critica, i que ens dóna lliçons, no és només un estat hostil contra els temes de Catalunya, també és un estat inepte per resoldre els problemes bàsics d'aquest país i els problemes que afecten la gent"

Les darreres mostres les hem tingut amb tot l'afer de les policíes delatores, i la defensa escandalosa i vergonyosa que el ministre té encara la barra de fer. I a més veiem la manipulació i parcialitat de jutges i fiscals per enterrar el cas i que no surti a la llum la veritat. I en un tema tant delicat i perillós com pot ser el del control dels grups potencialment terroristes. Segur que encara voldran inventar-se alguna "patranya" (falòrnia) per acusar-nos als catalans independentistes de ser els causants d'algun atemptat gihadista... No van ser capaços d'inventar informes policials inexistents?... i comptes a l'estranger inventats?... què més seran capaços encara d'inventar?

I el ministre d'educació que no para en la seva lluita obsessiva per posar traves a l'escola catalana.
Ja n'hi ha ben bé prou de tanta intolerància, de tant menyspreu, de tanta mala fe, i de tant prendre'ns el pel amb el tema de les infraestructures... Ens volen ofegar i ho estan intentant per terra mar i aire, i si badem tots plegats, si no REFLEXIONEM amb lucidesa, potser ho aconseguiran.

Per tant REFLEXIONEM EN POSITIU, I VOTEM INDEPENDÈNCIA COM A ÚNICA SOLUCIÓ I ÚNICA SORTIDA A AQUESTA SITUACIÓ JA EXTREMADAMENT INAGUANTABLE...!!!
Seguir units a aquests estat inepte, corrupte, i en fallida tècnica, representa la NOSTRA MORT COM A POBLE.

REFLEXIONEM DONCS, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM, REFLEXIONEM..


I SOBRETOT NO BADEM I NO ENS DEIXEM EMBAUCAR PELS CANTS DE SIRENES...!!!



Bona diada, sigueu lúcids i tingueu encert en escollir

* * *

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin